Artister og DJs 2010
The Fire Tusk Pain Proof Circus

Hold deg godt fast for denne spenstige fremvisningen av menneskelig galskap; et eksplosivt fenomen med ekte folk, ekte farer og ekte ferdigheter! Når verden virker uhyggelig, ensformig og egoistisk... send inn klovnene!

Ild, tvangstrøyer, pisker, kniver og flyvende veivisere:
The Fire Tusk Pain Proof Circus drar sirkuset hylende og skrikende inn i det 21. århundre på en ustoppelig og rocka berg-og-dal bane til helvete.

Dette er det alternative sirkusets nyeste og mest ekstreme rock'n'roll sideshow. I deres to første år har denne prisvinnende gruppa virkelig
fått vist hva de kan. Fra deres debut på Torture Garden i London,
til Fuji Rock Festival i Japan.


The Fire Tusk Pain Proof Circus

Pain Solution:

Oslos eget sideshow i verdensklasse. Dette har vi skrevet om før,
kjenner du ikke Pain Solution? Vel, da er jammen på tide du
gjør deg kjent med dem!
Pain Solution
The Giraffe Girl:

Rare! Wild! Alive!


DJs
DJ Deadswan

Deadswan bør være et kjent fjes for alle som har frekventert byens «alternative» utesteder og klubbkonsepter det siste tiåret, og inn i fremtiden hvor vi befinner oss nå. Deadswan holder nå hus på The Villa med klubbkonseptet Iconoclastic, som i 2007 ble tildelt Osloprisen av Natt og Dag. Det er vanskelig å beskrive lyden som strømmer ut når Deadswan spiller. Men tenk DIY-estetikk, neonfarger, fetish, arpeggio-synth og pønkebass, følelseskald vokal om kynisk seksualitet, gender-bending, drugs og alienation. Motto: «Non stop ecstatic dancing!»


DJ Deadswan


DJ Whore More

DJ Whore More er beryktet for sin enorme musikksamling bestående av perler, svisker, døgnfluer og ukjente kjendiser. Frekventerte du hovedstadens klubbmiljø på 90-tallet danset du garantert til Whore Mores toner på klubben hans Doris Love Club. Whore More er glad i sjøsyk pop og musikk som er kaloritung som Delfiakake. Du kan forvente deg det ypperste av japansk pop, fransk porno og engelsk tyggegummi.