Arrangørene:
Pain Solution har siden 1993 levert knallhard underholdning på festivaler og parties, for næringsliv, på kulturarrangementer og nær sagt alle slags tilstelninger. I løpet av denne tiden har Pain Solution hatt ulike medlemmer i kortere og lengre perioder, men har i de senere årene vært et soloprosjekt. Hele tiden har Håvve Fjell ledet gruppa og det er også han som nå står igjen og holder liv i Pain Solution. I tillegg til alle de showene som er produsert og presentert, har Pain Solution/Håvve Fjell lang erfaring med å arrangere egne fester, som regel bundet opp mot et konsept. Det er ikke annet enn naturlig at Pain Solution står som en av arrangørene når det inviteres til PervoSirkus.
www.painsolution.net
Pinpoint Piercing holder til i Torggata 11 i Oslo sentrum, og har siden åpningen i 1998 vært kjent for sin høye standard både når det gjelder hygiene, utførelse og smykker. Med lang fartstid i bransjen er Pinpoint-crewet stolte av å kunne betjene et bredt spekter av kunder; her får du personlig og profesjonell service både hvis du er ute etter en enkel navlepiercing, eller har hang til det litt mer ekstreme. Pinpoint spiller også en stor rolle i avviklingen av Wings of Desires årlige Oslo SusCon, andre WoD suspension-arrangementer, og nå også i PervoSirkus.
www.pinpoint-piercing.no
Oslo Fetish ble arrangert første gang i 2004, og inspirasjonen til festen ble hentet fra kultboka Oslos Underliv. Boka kom ut i 1997, og er en presentasjon av undergrunnsmiljøene i hovedstaden på dette tidspunktet. Mange av miljøene er fremdeles aktive, og formålet med Oslo Fetish er å samle flere av disse miljøene til en stor fest.
www.oslofetish.no