Artister og DJs 2008


Satomi (JP)
Satomi er kjent for sitt brede repertoar som strekker seg fra særdeles intrikate teatralske stykker til eksentriske burlesqueshow. Hun ble født i Canada, men utvandret til Japan i 1999 for å lære geishaens edle kunster. Satomi har opptrådt blant annet på legendariske Torture Garden (London),
New Zealand Fetish Ball, Wasteland (Amsterdam) og Mandalay Bay Casino Hotel (Las Vegas). Sammen med ektemannen Lukas Zpira har hun også turnert Europa rundt med hans performancekonsept ART KOR.
På PervoSirkus presenterer Satomi en mystisk shibarishow hvor en blekksprut og en selvbundet bondage-suspension i blinde, utgjør noen av elementene
.
www.myspace.com/mizzsatomi

Kinky Kabaret


Pain Solution og Fakirskolen. Det er klart at vår egen HeadMaster, fakir og konferansier nok en gang skal lede an i PervoSirkus' Kinky Kabaret. De tre elevene ved FakirSkolen; The Bad Boy, The Princess of Scars, og The Maniac vil også være med å sette preg på årets arrangement.
www.painsolution.net

www.fakirskolen.no

Kinky Kabaret består bl.a. av følgende artister: 

 
Saviours (FIN)
Mens Finlands fremste freaksirkus Circus Mundus Absurdus har tatt en kunstpause, holder to av de ivrigste og råeste artistene fra CMA det gående.
Saviours vil delta i årets Kinky Kabaret med et repertoar
som garantert vil bli husket i lang tid fremover.
www.mundusabsurdus.com


Lucky (UK)
Mer info kommer...

Flaks
Gjølere fra Flaks vil være rundt i lokalene og bidra til
å skape en god stemning.


DJs


Dj DarkShark har de senere årene seilt opp som en av Oslos mest populære synth-dj's. Frem til nylig var han en del av dj-kollektivet Black-Alert, et konsept som har gledet mang en sortkledd danseløve. I tillegg var han tidligere ansvarlig for klubben Darkshow, hvor han også arrangerte konserter med blant annet Code 64, Mortiis, Red 7, Spektralized & Conetik. Parallelt med disse konseptene har Darkshark også varmet opp for en rekke live-acts, deriblant Theatre of Tragedy, Combichrist og Nitzer Ebb. På Pervosirkus '08 har han lovet å spille det tøffeste av ny synthpop, tidløs EBM og tung elektro.


The Incomprehensible Danny Midnight Orchestra
Danny Midnight er hovedstadens raskeste DJ. Han snurrer sine plater opp til en svimlende hastighet av 78 runder per minutt på to muskeldrevene reisegrammofoner fra tyvetallet. Hør musikken fra første halvdel av det tyvende århundre fremført på tidens egne maskiner!
Foto: Eli Rikter Svendsen.
www.dannymidnight.com
www.myspace.com/dannymidnightorchestra


Neon X var fast dj for Dominion i Bergen fra mars 2007, og har også opptrått som gjeste-dj på Absalong. Hun spiller industri og EBM, synthpop og futurepop, og fyller mer enn gjerne kvelden din med både nytt og gammelt, kjent og ukjent musikk.
www.myspace.com/djneonx