Artister og DJs 2007


Wings of Desire står bak det årlige Oslo SusCon og gjør Body Suspension tilgjengelig for alle som føler en trang til å fly. Det er slett ikke ofte WoD er å se på en scene med et suspension-show, men i anledning PervoSirkus stiller WoD med et sirkusinspirert suspension-show i særklasse.
www.wingsofdesire.org

The Fleshoticas, mer info kommer.
www.myspace.com/the_fleshoticas


Pain Solution Kabaret. Du tror det ikke når du får se det! Legendariske Pain Solution fører an og presenterer årets kabaret.
www.painsolution.net

Pain Solution Kabaret består bl.a. av følgende artister: 

FakirSkolens elever; The Bad Boy, Maniac og Princess of Scars, har alle et spesielt talent for smerte...

 
Max Normal er kanskje litt sprøere en de fleste, og han har så visst blitt kalt pervers fra tid til annen. Det er sant at han ikke bare smiler til pensjonister, men også at han har en samling ekstremt stygge underbukser.
www.maxnormal.net


Sirkus Sapiens stiller til rådighet sin beste mann:
Diego Vicente Ramon DeLaVega Ramirez.
Med sin styrke og smidighet vil han utfordre tyngdekraften og utøve luftakrobatikk på høyt nivå!
www.sapiens.no


  Rudi Jensen, en crossover-artist med sirkus i blodet.
www.feathergreen.no

Gjøglere, mer info kommer.

DJs


Dj Tigger har vært DJ og artist i mer enn 15 år, og har fartstid fra diverse radioprogrammer i Bergen, blant annet Goth & Sånt på Studentradioen. Han har vært fast DJ på Dominion, Norges nest eldste gothklubb, fra starten og frem til han flyttet østover i 2005. I mer enn ti år har han også plaget folk visuelt og musikalsk som frontfigur i Anax Imperator. Nå holder han på med musikalske solo- og samarbeidsprosjekter under artistnavnet Nik Ergo og DJ'er når han føler for det. Tigger elsker all mulig musikk, fra industriband som Skinny Puppy og gothband som Bauhaus, via komponister som Gorecki og Bach til artister som Grace Jones og Lene Lovich og popstjerner som Robbie Williams og Kylie Minogue.
www.myspace.com/wolfendornat3r


The Incomprehensible Danny Midnight Orchestra
Danny Midnight er hovedstadens raskeste DJ. Han snurrer sine plater opp til en svimlende hastighet av 78 runder per minutt på to muskeldrevene reisegrammofoner fra tyvetallet. Hør musikken fra første halvdel av det tyvende århundre fremført på tidens egne maskiner!
Foto: Eli Rikter Svendsen.
www.dannymidnight.com
www.myspace.com/dannymidnightorchestra