Sponsorer
Premiebordet:

Konkurrer om spennende premier på vår markedsplass!

På Lukkehjulet og Ballekast kan du vinne stæsj fra Cupido, Psykosedyr, Pinpoint Piercing, Pain Solution, Blekk Design, Lucky 7 Tattoos, fotograf Pål Laukli, Baron von Bulldog, RFSU og Fun Factory!

Manillusion er Oslos nyeste alternative klesbutikk, og ligger på Majorstua. Manillusion har spesialisert seg på klær, sko, vesker, og tilbehør, i sjangerene goth, fetish, punk, og glam. Manillusion har forsalg på billetter til PervoSirkus.
www.manillusion.noLucky 7 Tattoos er Oslos mest sentrale tatoveringstudio med
beliggenhet i Øvre Slottsgate 15b, 20 meter inn fra Egertorget.
Studio har en koselig 50´talls "sailor" atmosfære.
Lucky 7`s 3 tatovører har forkjærlighet for Neo old School,
Japanese og Crazy-wierd stuff. Hver tatovering blir "skreddersydd"
til den enkelte kunde.

Det vil være mulig å få utført
små tatoveringer til sirkuspris,
ved Lucky 7`s stand på årets PervoSirkus.
www.lucky7tattoos.no


Helt sort er nettbutikken for deg som ser etter de enkle, etiske og elegante plaggene. Vi fører merker som ANGeLRoX, Beau Soleil, Dem Collective og Hug. Alle disse merkene har garantert rettferdige klær, og er produsert av økologisk bomull, bambus eller gjenbruksmaterialer. I tillegg ønsker Helt Sort å formidle god norsk design, og kan av norske designerer presentere Anita Leer, Varm og Gullsmed Liv E. Ørstavik.
www.heltsort.noSMil Norge er en politisk uavhengig, ikke kommersiell interesseorganisasjon for alle med interesser innenfor BDSM og fetish. Interessefeltet som favner under BDSM er vidtomspennende og mangfoldig, det kan være alt fra bondage, smerteleker, dominans underkastelse med mere, man kan ha det som seksuelt krydder eller som livsstil. Fetish(isme) er forsterket seksuell tenning på en gjenstand/materiale som for eksempel, føtter,hender lateks, korsetter med mere. Smil Norge jobber for å skape forståelse og aksept for at mennesker fritt skal kunne velge hvordan de ønsker å leve ut sin kjærlighet, kjønnsorientering og seksualitet.
www.smil-norge.no

Happycow Balloons tilbyr det du måtte ønske av ballonger enten det er figurer, hatter, installasjoner og dekorasjoner i alle tenkelige og utenkelige varianter. Vi er stolte deltakere på PervoSirkus for fjerde år på rad, og vil sørge for et stort utvalg hatter, figurer etc. Det er bare å se etter kua og be om hva det måtte være, vi gjør vårt ypperste for at du skal få dine latexønsker oppfyllt.
Mail happycowballoons@gmail.com for mer info.


DEVCO tilbyr meget prisgunstige tjenester innen domeneregistrering, webhotell og dedikerte server-løsninger.
DEVCO hjelper deg med design og vedlikehold av
websider og søkemotoroptimalisering.
www.devco.no