Artister og DJs 2006


Wings of Desire står bak det årlige Oslo SusCon og gjør Body Suspension tilgjengelig for alle som føler en trang til å fly. Det er slett ikke ofte WoD er å se på en scene med et suspension-show, men i anledning PervoSirkus stiller WoD med et sirkusinspirert suspension-show i særklasse.
www.wingsofdesire.org


Pain Solution vil feire sitt 13-års jubileum på PervoSirkus. Foruten å være kveldens Ringmaster og konferansier, vil veteranen Håvve vise fakirkunst av ypperste klasse! Det vil bli humoristisk! Det vil bli imponerende! Det vil smertefullt! Og det vil ganske sikkert bli blodig!
www.painsolution.net


Bambi Burlesque. Bambi er Norges eneste burlesque-artist, og gjør selvfølgelig en opptreden på PervoSirkus. Hun har lang sceneerfaring som stripper og performance-artist, men funnet ut at det er en langt større og morsommere utfordring å lage burlesque show. Hun beskriver showkonseptet sitt som inspirert av Dita von Teese, men med høyere tempo og en litt råere stil. "Dita møter Manson", forklarer hun. Showet på den 24. vil hun ennå ikke røpe, men at det blir et møte mellom skjønnhet og galskap kan vi love.


Mr. Helium and The Holy Gliders.
Dei har klatra med dei små kroppene sine oppe i ville fjell i nord. Dei har vist sine kunster for tsarslektene i Kviterussland. Dei har reist rund med omreisande sirkus på alle kontinent. Dei er bærarar av “Tivolisyndromet”.
Alt starta medan dei som små ungar vart forlatt av foreldra sine, snurrande rundt, i karuselltranse på favoritt dyra sine på tivoli. Som små var dei eksentriske ungar vanskelege å ha med å gjere. Dei vart overlatt til politi, fosterforeldrar og omreisande sirkus. Stadig på vandring frå heim til heim, stad til stad.
Dei røyrer seg mjukt gjennom natta, det er som om dei ikkje eksisterar. Sanninga er at dei eksisterar berre når nokon verkeleg vil at dei skal eksistere. Ein veit ennå lite om Tivolisyndromet, men det har blitt påvist at dei vil lide av syndromet gjennom heile livet.
Mjukt som smør, varm som ein raud solnedgang over åkrane i Spania, - vil dei synge for dykkar. Dei syng sangane sine om livet, det Store Svik og den brennande kjennsla som røyrer seg i hjarta. 
Bandet er:
Tonje Gjevjon
Edith Roth Gjevjon
Ingeborg Kolle
Jan Steinum
Clare Thornton  


Kate Pendry's Talking Cunt. Performance artisten Kate Pendry presenterer en live innstallasjon, ved bruk av enkel og effektiv bioteknologi. Dette er en ekte vagina-monolog, hvor dåsa faktisk snakker, synger, klager eller kjefter, avhenging av dens humør. En av gangen er publikum invitert for å høre dette snakkende fenomenet, intimt og personlig. Hør... men ikke rør.
www.deaddiana.com

 
Max Normal er kanskje litt sprøere en de fleste, og han har så visst blitt kalt pervers fra tid til annen. Det er sant at han ikke bare smiler til pensjonister, men også at han har en samling ekstremt stygge underbukser.
www.maxnormal.net

The Fakir and the Faker vil opptre på PervoSirkus med sitt konsept som kombinerer humor og smerte. Hvem er ekte, hva er ekte, og hvorfor? De er begge sikre på de er ’den rette’, og det er de begge to. Spørsmålet er hvem er hvem, og hvilken av dem er den rette å være?


Sirkus Sapiens stiller til rådighet sin beste mann:
Diego Vicente Ramon DeLaVega Ramirez.
Med sin styrke og smidighet vil han utfordre tyngdekraften og utøve luftakrobatikk på høyt nivå!
www.sapiens.no

 
Sceneskrekk består av to unge freaks som har gjort show sammen i over 2 år. De morer seg med tvangstrøyer, knust glass, spiker, sprøyter og kroker. Dette har de satt sammen til et moderne freakshow som de underholder både seg selv og publikum med rundt om i skandinavia. Et show som ikke egner seg for sarte sjeler...
www.sceneskrekk.com

  Rudi Jensen, mer info kommer.

Gjøglere, mer info kommer.

DJs


Dj Deadswan, fra klubben Iconoclastic, slipper løs et sleazy og kinky electrosett. Deadswan er kjent fra klubber og prosjekter som Genitalia, Strictly Kinky, Heroes, Willing Sinners, Killyrego og Sadomaoistan.
...og om noen husker da den svenske sangfuglen Carola fikk en øl i hodet på Rockefeller i Oslo. Ja så var Deadswan ansvarlig for akkurat det også.
iconoclasticrecordings.com


Dj Burlesk - EBM, industri og synthpop.
Spiller tung industri blandet med lett synthpop og catchy EBM. Var med og startet klubben Black Alert i Oslo og har tidligere spilt på ElektroStat, Oslo Fetish, Kraftverk, Gotham Nights og en rekke andre steder.

www.black-alert.com


DJ Darkshark er kjent for å spille hard og dansbar synth som får folk i godt humør. Tidligere har han hatt egne konsept på Kraftverk og Spasibar, og han er primus motor bak minifestivalen Darkshow. For tiden spiller Darkshark fast på Maiden, som en del av Team Black Alert.
www.black-alert.com